top of page

Mireia Canet

Hola!

Em dic Mireia. Em considero una Psicoterapeuta emprenedora la missió de la qual és acompanyar al despertar a les persones que hagin decidit iniciar un procés terapèutic profund i íntegre per tal d’aconseguir més consciència i autoconeixement superant bloquejos que puguin sorgir pel camí.

Em considero una persona intuïtiva, empàtica, propera, sensible i espiritual, que pot connectar i entendre a les persones amb profunditat i veure-hi la llum d’aquestes.

Les eines terapèutiques són de diversa índole: emocional, física, simbòlica, creativa..., per abordar recursos com la relaxació, l’empoderament i l’autoconsciència, treballant patrons inconscients, creences limitants i auto-sabotatges personals que ens boicotegen cada dia, dins d’un marc terapèutic holístic i integratiu. Crec imprescindible saber quin és el principal context de treball per poder-lo alinear als propis objectius vitals, per tal de definir-los i assolir-los.

.jpg

Em vaig llicenciar en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb matrícula d’honor i obtenir a posteriori, el Màster en Psicoteràpia Constructivista Cognitivo-Social per la Universitat de Barcelona. Va ser en aquella època de la meva vida on em vaig dedicar a la psicoteràpia durant un període ampli en diversos centres i col·lectius. Especialment en adults i sobretot en consulta individual.

Finalment però per motius organitzatius, vaig acabar treballant en entorns corporatius exercint un rol de psicòloga d’organitzacions gestionant departaments de recursos humans i diversos equips, durant un una etapa extensa de la meva trajectòria laboral. Tot i que me’n adonava que no eren males feines i que socialment eren molt ben rebudes, la meva missió més vital no era realitzada, i em solia rondar cert estrès, angoixa i un buit existencial que apareixia periòdicament. Després de diversos cops i errors, i amb una última ensopegada, no em va quedar més opció que mirar de front a la realitat i començar a prendre decisions vinculades amb l’emprenedoria, configurar una nova vida on fer-me càrrec i atendre la crida del meu propòsit,  el batec primordial.

En primer lloc vaig decidir assumir i continuar amb un negoci familiar on aportem benestar alimentari oferint fruita i verdura orgànica que nosaltres mateixos cultivem pels nostres clients i entorn. Dins d’aquest context em vaig permetre l’espai i el temps per poder llençar el meu propi projecte: Espai Essència.

No va ser fins aquell moment quan me’n vaig adonar de tot el treball que havia fet amb anterioritat, treballant-me totes les creences limitants que m’havien estat atrapant i que no em deixaven respirar amb seguretat, llibertat i confiança, va ser amb retrospectiva i amb tot l’auto-creixement realitzat, quan vaig veure la importància d’agafar amb les regnes de la pròpia vida, amb fermesa i sense vacil·lació.

Potser aquesta història et ressona d’alguna manera... perquè és possible que a tu també t’hagin succeït experiències que t’hagin portat a prendre decisions transcendents. O potser estàs en un procés similar, però et trobes encallat i no saps com tirar endavant perquè just et trobes a la “nit fosca de l’ànima” i tot ho veus extremadament complex i negre. O sents un malestar constant i imbatible que no et deixa fluir en pau i gaudir de la teva existència.

En qualsevol cas, has de saber que tu tens el poder de crear la vida que desitges i que els teus somnis i el fet d’assumir-los està a les teves mans i que mai és massa tard per deixar-los escapar.

Inspiració

_MG_9212_edited.jpg
Isoespaiessencia-16.png

Empatia

Llibertat

Transparència

.jpg
.jpg
.jpg
bottom of page